Blog,  Persoonlijke ontwikkeling

7 soorten mensen van wie je je niets hoeft aan te trekken.

Er zijn veel verschillende mensen op de wereld. Er komen en gaan veel verschillende soorten mensen in ons leven. Sommige zullen je helpen groeien en anderen zijn gewoon leuk om mee om te gaan. Ik hoop dat jij veel van dit soort mensen in je omgeving hebt. Er zijn ook mensen waar je weinig aan hebt helaas. Sommige zullen echter je tegen werken. Door deze mensen te herkennen en je niets van ze aan te trekken wordt jouw leven een stuk makkelijker. De volgende 7 type mensen herken ik regelmatig in mijn leven.


1. oppervlakkige mensen

Deze mensen praten veel over beroemdheden. Ze praten ook veel over conflicten en verspreiden roddels. Ze denken meester niet diep over dingen na en ook niet over de gevolgen van hun roddels. Diepere gedachten kennen ze niet en bron onderzoek zullen ze zeker niet doen. Dit zijn dan ook de mensen die snel in fake nieuw zullen trappen. En ondanks dat het hele lieve mensen kunnen zijn hoef je niet te veel van hen aan te trekken.

2. Luie mensen.

Iedereen is wel een lui. Maar luiheid werkt aanstekelijk of het werkt je op de zenuwen. Wees niet lui en werk voor wat je waard bent. Laat luie mensen in hun sop gaar koken misschien worden ze minder lui als ze het zelf moeten opknappen

3. Opscheppers.

Wat moet ik hier over zeggen, van die mensen die alleen maar kunnen praten hoe geweldig ze zijn?

4. “Yolo.”

Ja, hallo, natuurlijk leef je maar een keer. Maar moet je daardoor de hele dag feesten, dronken zijn en je geld verbrassen. Waarom zou je je iets aan trekken van de mensen die zo leven. Volg je eigenweg je leeft tenslotte maar 1 keer.

5. De spelbreker.

Ken je dat, jij bent vol ideeën en iemand haalt al je ideeën onderuit. Je hoeft je niets aan te trekken van iemand die je niet kan steunen. Realistisch zijn prima, maar ga er wel voor en probeer je niets aan te trekken van de spelbreker.

6. Mensen die dromen missen.

Ze staan ​​op, gaan naar hun werk, komen thuis, eten en gaan slapen. Ooit hadden ze  misschien dromen, maar ze lieten omstandigheden en spelbrekers deze verpletten.
Ze denken niet dat ze het kunnen. Ze kunnen een beetje ongemak niet verdragen en dus zullen ze je nergens in steunen.

7. Mensen die niet in JOUW dromen geloven.

Deze mensen moet je misschien het meest vermijden. Om alle bovenstaande redenen geloven ze niet dat jij ooit iets zult bereiken, ze zullen je tegenspreken niet mee juichen als jij je doelen toch behaald. Laat ze jouw dromen niet afpakken.

Trek je niets van bovenstaande mensen aan en het komt vast goed met je dromen. Geloof in jezelf en blijf jezelf trouw.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: