Wat kan ik voor je betekenen? 

Een eenvoudig gedicht
Je wilt soms iets zeggen bij een cadeautje dat je geeft, maar de woorden ontbreken je.
Je wilt jouw cadeautje net iets anders inkleden, net dat ene extra doen, maar dat lukt niet.
Het is Sinterklaas, Kerst of Valentijnsdag (of iedere ander gelegenheid) en je hebt een gedicht nodig, maar het lukt je niet. Gelukkig ben ik er.

Ik maak graag een gedicht voor je volgens het rijmschema aabb of abab. Perfect voor sinterklaas, maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden.
Voor € 4,- heb je al een prachtig persoonlijk gemaakt gedicht. Bestel dit hier.

Een persoonlijk gedicht
Soms is er zoveel dat je zou willen zeggen, maar krijg je het niet onder woorden. Denk aan een geboorte, een huwelijk of simpel een verjaardag. Denk ook aan verdrietige gebeurtenissen zoals een afscheid of overlijden. Je huilt, je schreeuwt er zijn te veel woorden of juist te weinig.
Vertel mij wat je wilt, zo goed al je kan, en ik maak er een mooi gedicht van. Dat je kan geven aan het bruidspaar of kan voorlezen op een begrafenis. (Als voorbeeld zelf heb ik ooit het gedicht “de roos” voor gedragen op een begrafenis)
Voor € 5,- kun je dit bestellen. Bestel dit hier.

Een gesigneerde versie van mijn dichtbundel.
Ben jij of ken jij iemand die je blij kunt maken met gedichten, maar wil je graag het net ietsje specialer. Bestel dan bij mij een gesigneerde versie van mijn dichtbundel “schaduw van de liefde”  . Ik zet niet alleen mijn handtekening maar ook een speciale tekst voor jou of de ontvanger.
Voor € 15,50- kun je dit bestellen. Bestel dit hier.

Iets anders of meer dan 4 exemplaren
Wil je iets anders of wil je meer dan 4 exemplaren bestellen neem dan contact met mij op via het contact formulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een offerte.