voor diegene die blijft, wat te doen tegen het eenzaamheidsvirus
Blog,  Dating en relaties

Voor diegene die blijft als de andere negeert.

Je denkt dat ze misschien hard to get speelt en dat maakt haar interessant. Het kat en muis spelletje dat je speelt, wind je op. Je blijft vasthouden aan iemand die jou aandacht niet waardeert.

Hij gaat weg en komt weer terug en de opluchting als hij er weer is voelt bijna orgastisch aan.
Maar open toch je ogen. Hou jezelf niet voor de gek. Hij manipuleert je. Zij ghost je, benched je of gaslight je.

Je wilt graag dat hij net zoveel om jou geeft als jij om hem, toch? Dus negeer je het feit dat hij jou negeert.

Hij neemt alleen contact met je op wanneer hij dat wil en wanneer hij dat niet doet, is er geen teken van leven. Dit laat zien dat hij je gebruikt.
Telkens verplaatsten de plannen die jullie samen maken. Hij vindt je niet zo leuk als je hoopt.
Midden in het gesprek hangt hij de telefoon op, omdat jij niet zijn prioriteit bent. Hij nam niet eens de moeite om simpel gedag te zeggen.

Ja, natuurlijk heeft ieder mens ruimte nodig, maar als jij je niet voldoende gebonden voelt waarom blijf je dan nog?

Doe je ogen open, die blinddoek af en zie de realiteit onder ogen. Je blijft, zelf als je genegeerd wordt. Hoelang nog voor er aan onder doorgaat?
Heb je al eens met hem gepraat over die gevoelens van je? Dat gevoel zo sterk dat het je van binnen uit verteert. Dat gevoel dat niemand echt begrijpt. (denk je) Snapt zij werkelijk hoeveel je om haar geeft?

Het is tijd verder te gaan.

Daarom is het tijd om te realiseren dat hij gewoon niet de interesse in jou heeft. Doe je blinddoek af en realiseer je dat het tijd is om verder te gaan.
Je hebt alles gedaan om het te redden, maar zij is wispelturig. Het ene moment zegt hij hoe leuk hij je vind om daarna weken te verdwijnen.

Geloof me, zolang je het gevoel blijft hebben, telkens weer, dat hij of zij je negeert, ben je beter af zonder hem of haar. GA! echt GA!

Hij veroorzaakt het onzekere gevoel bij jou. Wanneer dit niet het geval is, moeten we de andere kant op rennen. Ren, meisje, ren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: