foute mannen
Blog,  Dating en relaties

9 redenen dat foute mannen zo ontzettend aantrekkelijk zijn.

Foute mannen. Helaas heb ik er ervaring mee. Ze intrigeren mij en hebben een aantal keren mijn hart veroverd. Ik ben er van overtuigd dat jij ze ook kent en misschien ook wel aantrekkelijk vind net als heel veel vrouwen. Maar waarom vinden wij ze zo aantrekkelijk dan?

1: Foute mannen zijn seksueel aantrekkelijk.

“Bad boys zijn beter in bed.” Ze hebben simpelweg meer ervaring. Players krijgen meer meisjes en weten daardoor beter wat een vrouw in bed wil. Ze weten ook beter wat ze niet moeten doen.
Wetenschappers hebben dit onderzocht. Zij onthulden dat hoe belangrijker seks is voor een vrouw, hoe groter de kans is dat zij valt voor een player. Het zijn dus duidelijk je hormonen die je extra gevoelig maken voor een foute man.


2: Foute mannen zeggen wel eens nee tegen je.

Ze geven je niet altijd waar je om vraagt. Lieve jongens zijn daarin juist voorspelbaar. Als een man altijd voor je klaar staat, en jij weet precies wat je aan hem hebt. Dat is dus niet spannend. Hij doet waar hij zin in heeft en heeft af en toe geen zin in jou. Zo wordt zijn aandacht schaars en schaarse goederen zijn meer gewild. De foute man weet precies wanneer hij je weer aandacht moet geven. Je bent dan super blij en dan wordt hij weer afstandelijk. Zo zit je in een vicieuze cirkel waar je steeds moeilijker uitkomt.

3: Hij maakt je letterlijk verslaafd aan hem.

Met liefde en verlangen komen er een heleboel stofjes bij je vrij. (Ik schreef er hier al een beetje over) De foute man weet misschien niet de namen voor deze stofjes maar weet wel hoe het in jouw lichaam werkt. Sommige stofjes maken je blij, andere geven je een kick of een rush. Het is net als bij bungy jumpen: je lijkt te pletter te vallen maar er is het elastiek dat je weer terug trekt. Een foute man wil niet dat je de hele tijd blij bent. Dat is slecht voor zijn aantrekkingskracht, zijn controle over jou. En dat komt hem slecht uit.
“Ik wist niet dat een man mij me zo kon laten voelen.” zei ik ooit over iemand. Hij deed soms dingen die hard aan kwamen, ik moest huilen, was zo boos dat ik hem wel wilde slaan, maar die strijd die dat gaf, gaf mij ook een soort kracht. Als hij dan een paar dagen later wat liefs deed kwam die blijheid extra stevig binnen.
Dit hield mij verslaafd aan hem, waardoor ik de controle kon verliezen in hem.
Met de nodige afkick verschijnselen ben ik uiteindelijk wel van hem losgekomen, maar dat was moeilijker dan stoppen met roken en naar de tandarts gaan. 

4: De foute man is goed in het versieren van vrouwen.

Doordat iedere vrouw grenzen heeft, heeft hij vaak de deksel op zijn neus gekregen, maar hij leert daar wel van. Foute mannen zijn dan ook vaak intelligente mannen en intelligentie is sexy.
Hij leert op welke knoppen hij moet drukken. En zeg nou zelf. Natuurlijk is het hartstikke leuk om versierd te worden door een man die precies weet hoe hij jou uit je schoenen kan blazen, die jou het gevoel kan geven alsof je de enige vrouw voor hem bent. Om vervolgens bij een andere vrouw precies hetzelfde te doen. Dat laatste doet dan weer pijn.

5: Ze komen emotioneel stabiel over

Foute mannen komen emotioneel stabiel over en dat is waar veel vrouwen naar zoeken. Ze zijn vaak zo koel, omdat ze geen empathie hebben of het ze gewoon weinig kan schelen. Ze zijn emotioneel niet gebonden met je en dat is juist het tegenover gestelde van wat je wilt. Tevens weten ze hoe vrouwen kunnen reageren en hebben geleerd om daar afstandelijk op te reageren wat dan weer verward wordt als stabiel.

6: Er zijn meer vrouwen die interesse in hem hebben.

Doordat hij goed in de markt ligt moet hij wel iets aantrekkelijks hebben, toch? Het werkt zo in veel dingen iets dat veel mensen hebben wil iedereen. Had mij een aantal jaren verteld over de fidgetspinner en ik had me afgevraagd hoe het komt dat iemand dat zou willen. Toch is het een grote rage geweest. Dus als jij ziet dat die ene man veel vrouwelijk aandacht heeft, moet er wel iets goed aan hem zijn toch?

7: De lieve jongens komen onecht over

Lieve jongen en goede mannen zijn vaak nerveus als ze een vrouw versieren. Zeker in het begin van hun relatie willen ze alles voor die vrouw doen, maar heb jij dan ook wel eens getwijfeld of jouw vriend kamperen leuk vond voor jou of omdat hij het zelf leuk vond?
Foute mannen zeggen gewoon wat ze wel en niet leuk vinden.

8: Je moet moeite voor hem doen.

Hij weet dat hij geliefd is en zo een ander kan krijgen. Hij laat je dit ook voelen. Je doet zo extra moeite voor hem. Doordat je die extra moeite voor hem doet, denk je constant aan hem en alles dat je aandacht geeft groeit. Hij blijft constant in het hoofd. Het wordt steeds moeilijker om van hem los te komen. Daarbij heb je ook geen ruimte meer om aan andere mannen te denken.

9: Jij herkent je patroon niet.

Doordat je het patroon niet herkent weet je ook niet dat er iets mis is. Je bent zeker niet de enige die op foute mannen valt. Als het goed is wordt je er alleen maar sterker van. Ja, het is ontzettend moeilijk van een foute man los te komen, maar hij zal je pijn blijven doen en nu nu je het herkent wordt het vast een stukje makkelijker.

Denk erom je bent verslaafd en afkicken doet ook pijn, maar is uiteindelijk wel beter. Loslaten die gast!!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: