Over mij

13244727_1005893706131688_5490328864747505703_n

Welkom op mijn website.  

Mijn naam is Danielle Vink.

Al sinds ik 8 jaar oud ben wil ik schrijfster worden. Nu bijna 30 jaar later heb ik eindelijk de stap durven nemen om mijn schrijfsels te publiceren.
Ik heb meer dan 1000 gedichten en verhalen geschreven. Schrijven is mijn grote liefde, mijn passie en mijn hobby. Mijn eerste dichtbundel is sinds maart 2016 een feit. De tweede dichtbundel is alweer in de maak.
Schrijven is moeilijk. Publiceren is eng. Ik was altijd te onzeker en durfde niet. Maar in de huidige wereld wil ik mij niet door angst laten leiden.
Ik schrijf voornamelijk over dankbaarheid, veranderingen en een positieve houding. Ik wil schrijven over poëzie. Poëzie is mijn passie. Mijn passie wil ik graag met je delen.

Ik hoop dat jij, lezer van deze website, met  mij mee wil gaan op deze reis. Je laat verrassen, zoals ik soms ook verrast word door mijn schrijfsels.
Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen wat ik schrijf. Misschien dat jij kan leren van mijn fouten, want ik doe dat meestal niet. Misschien dat sommige dingen die ik schrijf je helpen nadenken. Heel misschien vind jij door mijn geschrijf de antwoorden waar je naar zoekt. Maar bovenal hoop ik dat je plezier hebt, kunt ontspannen. Ik hoop dat je even kunt ontsnappen uit je eigen leven.

Veel plezier!