foto danielle Vink Ik ben terug
Blog,  Emoties,  kracht/zelfvertrouwen,  kwetsbaarheid

Ik ben weer terug

Hoi,

Ik ben terug van weg geweest. Een tijdje heb ik niet geschreven. Mijn laatste blogpost was van moederdag en mijn laatste gedicht schreef ik al weer met het begin van de lente. Maar nu ben ik weer terug.

Het ging te goed met mij en hierdoor had ik weinig inspiratie. Ik kan nog steeds niet goed schrijven uit vrolijkheid. Geluk is een emotie waar ik creatief weinig mee kan. Misschien dat ik toch die schrijfcursus moet doen., zodat ik altijd kan schrijven.

Het ging te goed.

Het ging te goed met mij, waardoor ik weinig inspiratie had. Ik miste schrijven wel maar verder dan een goedkoop Sinterklaas gedicht kwam ik niet.

Balans

Gaat het nu dan slecht met mij? NEE! absoluut niet, maar ik heb nu meer balans. Het is rustiger in mijn leven. Ik heb o.a. door mijn vaste contract meer zekerheid in het leven en o.m.g. wat bleek ik daar een behoefte aan te hebben. Zekerheid is belangrijker dan ik dacht voor mij. Zo flexibel ben ik blijkbaar niet en daarover zal ik hoogst waarschijnlijk de komende periode wel schrijven.

Doe je mee?

Lees je de komende tijd mee. Ik ben weer terug, maar kan zeker nog wel wat inspiratie gebruiken. Wil je dat ik iets schrijf voor je? Laat het mij even weten.

Doe je mee?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: