100 ste keer
Blog

de 100ste keer

Gister was het mijn 100ste stukje dat ik plaatste op mijn blog. 100 x heb ik al iets geschreven en gepubliceerd. Ik ben trots. Ik ben ontzettend trots zelf op alles wat ik de afgelopen maanden bereikt heb.

Hoe meer, hoe beter

Wat is de tijd snel gegaan. Vier maanden geleden ben ik begonnen en ik heb al 100 keer inspiratie gevonden om iets te schrijven. Ik ben zelfs van 3 keer in de week naar 5 keer in de week en nu zelfs zes keer in de week gegaan om iets te publiceren.

Het lijkt wel hoe meer ik schrijf, hoe beter het gaat. Hoe meer ik schrijf hoe meer inspiratie. Mijn hoofd lijkt steeds meer over te lopen van woorden die er uit moeten. Worden die ik moet schrijven. Het lijkt wel of ik niet meer te stoppen ben. Maar ook dat geeft inspiratie, want hier schreef ik een gedicht over.


Trots

Ik ben trots op mijn blog. Ik ben trots dat ik het durf mijn schrijfsels en mijn gedachten openbaar te maken. Ik ben ook trots op mijn boek. Mijn gedichten bundel en de twee is alweer in de maak. Ook daar ben ik trots op. Nee, mijn gedichtenbundel is geen bestseller maar dat geeft niet. Hij is er. Hij is ontstaan en is te koop. (hier is hij te koop)

Ook ben ik er trots op dat zoveel mensen mijn website lezen. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat alleen family en vrienden mijn website zouden bezoeken, maar dat is niet waar ik krijg veel meer bezoeker dan ik vrienden heb. Ja dat vind ik heel leuk en dus of je nu een vriend bent of niet, bedankt dat je dit leest.

Ontwikkeling

Ik had niet verwacht toen ik aan deze website begon dat ik zoveel zou schrijven, zou willen schrijven en zou kunnen schrijven. Behalve dat mijn blogs beter worden (hoop ik) had ik niet verwacht dat dit zou gebeuren. Mijn angst om niet te kunnen schrijven, die ik in het begon had is weg. Ik zal denk ik altijd inspiratie hebben. Dat ben ik denk ik.

Ik had ook niet verwacht dat ik zou schrijven waarover ik heb geschreven over Erdogan, over de tandarts en over mijn dyslexie.  Wie had verwacht dat ik een gedicht zou schrijven over pokemon.

Mijn beste stukken

De vraag die ik veel krijg is wat mijn beste stukken zijn. Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Ik groei nog steeds.
De blog waarin ik schrijf over mijn vakantie is wel die gene die het meest gelezen is.
Op mijn over tolerantie in Nederland kreeg ik de meeste reactie en mijn gedicht over de aarde is het vaakst op sociaal media gedeeld.
Welk stuk is het beste, ik laat dat oordeel graag aan jullie over.

Bedankt dat je tot hier hebt gelezen.

Ga je nog mee een stukje verder op mijn reis op zoek naar verandering en dankbaarheid?
Is er iets waarvan je wil dat ik er over schrijf.
Laat hieronder een reactie achter, dat zou ik leuk vinden in ieder geval

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: