tips om makkelijker op gewicht te blijven
Blog

5 tips om makkelijker op gewicht te blijven.

Elke vrouw is in haar leven een periode met haar gewicht bezig. Dit kan een levenslange strijd zijn, het kan ook zijn dat er even wat vetrandjes af moeten om in haar bruidsjurk te passen, of om het wintervet te verbranden zodat ze in haar bikini past. Tijdens de reis die ik heb gemaakt om gewicht te verliezen heb ik een aantal dingen geleerd, die het makkelijker maken gewicht te verliezen, hieronder de vijf makkelijkste tips.

 • Drink meer water.
  Uit onderzoek blijkt dat 1 glas extra water 68 kilo calorieën scheelt, bij koud water zelf 70. Door een glas koud water te drinken scheelt dit in frisdranken, sapjes en zelf in vast voedsel. Gemiddeld dus 70 calorieën per dag. Dit is toch 3.5 kilo per jaar, gewoon door 1 extra glas water per dag te drinken.
 • Slaap genoeg, slaap veel.
  Als je slaapt kun je niet eten. Als je meer slaapt heb je je minder behoefte aan snacks om je energie aan te vullen. Door een uurtje extra te slapen per dag val je ook ongeveer 2 kilo per jaar af.
 • Drink koffie voor je gaat sporten.
  Door koffie te drinken voor je gaat sporten versnel je je stofwisseling, je verbrand meer door het sporten en je verbrand meer door de koffie. Ook heeft koffie een stimulerende werkingen je kan er harder en langer door sporten, wat ook weer een paar extra calorieën verbrand
 • Eet een stukje chocolade per dag.
  Het stimuleert de stofwisseling en helpt je kilo’s te verliezen. Je schijnt er vrolijker en verliefder van te worden. Als je vrolijk bent ben je eerder geneigd te gaan sproten en is het makkelijker om niet te zondigen op je dieet. Daarbij verlaagd het je cholesterol.
 • Ontspan en ontstress.
  Je stofwisseling verandert door een beetje stress. Je kunt tevens kilo’s bijkomen door vreetbuien die je van stress kunt krijgen. Ontspan dus en probeer vooral geen stres te hebben door je dieet.

Oh en nog een gratis tip, vaak naar de tandarts gaan en niet mogen eten helpt ook.
Heb jij nog gezonde en makkelijke tips?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: