redenen waarom ik gelukkig ben als vrijgezel.
Blog,  Dating en relaties

5 redenen waarom ik gelukkig ben als vrijgezel.

Soms heb ik van die momenten dat ik heel graag weer een relatie wil hebben en soms ben ik de meest gelukkige vrijgezel in het land. Ik ben dankbaar dat ik alleen gelukkig kan zijn, al zou ik juist dat geluk soms willen delen met iemand. Op dit moment is het goed zo. Hieronder 5 redenen waarom ik blij ben dat ik vrijgezel ben.

Ik heb geen relatie, maar ben niet alleen.

Als je een relatie hebt denkt men vaak dat je altijd met iemand bent, in voor- en in tegenspoed. Maar dat ik geen relatie heb wil niet zeggen dat ik alleen ben. Ik heb mijn leven met vrienden, vriendinnen, buren, zussen, familie en collega’s Ik voel me zelden alleen. (en anders heb ik altijd nog mijn blog)

Liefde is een mysterie.

De schoonheid van de liefde is dat deze zowel vast als veranderlijk is en mee kan veranderen, altijd flexibel is. Ik wil niet de liefde te veel vastleggen in een contract dat meestal gepaard gaat met een traditionele relatie.Ik weet dat mensen om mij geven.

Of ik nu wel of geen relatie heb er zijn veel mensen die echt om mij geven. Er gebeuren soms moeilijke dingen in het leven. Het hebben van en relatie maakt dat niet anders. Ik heb geen vriend of echtgenoot nodig om mij te helpen met de dingen in het leven. Ik heb nog steeds mijn familie en vrienden. Ok, soms zou ik toch willen om die man te hebben die dingen voor mij oplost. Maar ik kan het zelf. (o ja en soms komt die romantische puber ook wel een naar boven)

Ik kan nog steeds een groot feest geven.

Ik hoef niet te wachten op die man om een trouwjurk aan te hebben en mij een prinses te voelen. Een feest kan ik zo ook geven voor vrienden familie. Net zo makkelijk kan ik een trouwjurk aan doen en mij voor een dag een prinses voelen. Als ik het wil kan het.  Een niet-trouwfeest zou je het kunnen noemen.

Ik kan nog steeds volgend jaar die traditionele relatie aangaan.

Ik ben niet tegen traditionele relaties. Voor mij werken ze op dit moment niet. Maar ik verander. Ik verander de laatste tijd super snel. Zal ik volgend jaar er nog het zelfde over denken?
Ik weet niet wat de toekomst brengt.

Photo credit: Pia Kristine via Foter.com / CC BY-SA

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: