Blog,  Dating en relaties

11 redenen waarom een sterke vrouw lastig een nieuwe liefde vindt.

Vind jij het ook lastig een man te vinden? Misschien komt dit wel omdat je een sterke vrouw bent. Er zijn vele redenen waarom een sterke vrouw lastig een nieuwe liefde vindt en hieronder bespreek ik er een aantal.

11 redenen waarom een sterke vrouw lastig een nieuwe liefde vindt.

1 Ze nemen geen genoegen met minder.

dominant, arrogantSterke vrouwen hebben een hoge standaard en zelfs als ze iemand tegenkomen die ze leuk vinden, maar die ze niet behandelt zoals ze behandeld willen worden, lopen ze weg. Zo heb ik 11 dingen die ik wil. Best veel eisend toch?


2 Ze uitten zich

Ze zijn er niet bang voor om iemand te vertellen wat hij of zij verkeerd heeft gedaan. Dit is waarom veel mensen ze intimiderend vinden. Ze komen voor zichzelf op en ze houden zich niet in. Mannen vinden dit soms ook gewoon eng en zijn bang voor sterke vrouwen. Dat zijn natuurlijk wel de watjes, de mannen die vrouwen eng vinden.

3 Ze hebben geen man nodig.
Comfreak / Pixabay

Liefde is een mooie aanvulling op hun leven, maar ze zijn tevreden met hun leven. Liefde is hierin een keuze en niets iets waar ze naar op zoek zijn en nog minder iets dat ze perse nodig hebben. Natuurlijk hebben ze ook niet perse een vrouw of een kind of een dier nodig. Ze hebben eigenlijk niemand specifiek nodig. Sterke mensen kunnen prima alleen zijn.

4 Ze durven verder te gaan.

Sterke vrouwen hebben geleerd hoe ze verder moeten gaan wanneer dit nodig is. Ze weten dat tijd wonden heelt, en vertrouwen op hun kracht te genezen. Ze zullen nooit degenen zijn die iemand smeken om bij hen te blijven of die smeken om een tweede kans. Ze hebben er vertrouwen in dat ze uiteindelijk iemand vinden die echt bij hen past.

5 Ze zijn geen optie

Sterke vrouwen tolereren het niet als iemand ze behandelt als optie of als ze deel uitmaken van een groep vrouwen die iemand date. Ze waarderen het als iemand eerlijk is.

6 Ze spelen geen spelletjes

Ze doen wat ze willen, of dit nou volgens de regels is of niet. Ze zijn eerlijk en zullen je verassen met hoeveel lef ze tonen. Achterbakse spelletjes daar doen ze niet en ook niet aan slijmen of zich voegen tot de wensen van hun partner.

7 Ze weten hoe ze om moeten gaan met afwijzing.

Ze zijn niet bang voor het woord ‘nee’, ze horen vaker nee en zullen dit in de toekomst ook vaker horen, maar dit houdt ze niet tegen. Sterke vrouwen zijn niet bang voor afwijzing, ze weten dat als ze risico’s nemen ze afgewezen kunnen worden en van deze afwijzingen worden ze nog sterker. Ze durven zelf ook nee te zeggen.

8 Ze stellen de lastige vragen.

Ze stellen de vragen die veel mannen liever ontwijken, ze willen weten waar ze staan en welke kant dingen op gaan. Ze vragen om betrokkenheid omdat ze een leven samen willen opbouwen. Sterke vrouwen zijn gepassioneerd en nieuwsgierig in alle aspecten van het leven en daten is hierop geen uitzondering.

9 Ze hebben hun hart eerder gebroken.

Ze doen alsof ze onbreekbaar zijn, maar hun hart is in het verleden gebroken. Dit heeft ze alleen maar wijzer gemaakt. Ze hebben nog steeds heel veel liefde te geven, Ze moeten alleen nog de persoon vinden die deze liefde ook echt verdiend.

10 Ze voelen zich niet minder omdat ze alleen zijn.

Ze kunnen goed alleen zijn zoals we in punt 3 al zagen.  Maar daar schamen ze zich daar niet voor. Ze weten dat de juiste persoon hen zal vinden wanneer de tijd rijp is. Ze weten ook dat hun relatiestatus hun leven absoluut niet definieert.

11 Ze laten zich niet veranderen.

Sterke vrouwen zijn wie ze zijn. PUNT.

Vind jij het lastig een nieuwe liefde te vinden? Misschien ben je wel gewoon een hele sterke vrouw. (of man)

aanvulling 30-8-2019: In bovenstaande punten kun je vrouw ook vervangen door man, sterke mannen hebben het in de liefde echter ietsje makkelijker omdat het beeld van de sterke ridder op het witte paard nu eenmaal maatschappelijk meer geaccepteerd is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: