verbinding met anderen
Blog,  Dating en relaties

11 dingen die ik wil in een man (of ben ik te veel eisend?)

Ik ben al een tijdje vrijgezel en die nieuwe liefde zou soms wel welkom zijn, al ben ik alleen ook steeds gelukkig. Ik heb natuurlijk wel een bijzondere kijk op de liefde. Lees deze brief maar eens voor mijn toekomstige liefde. Ook hier kun je lezen hoe ik bijvoorbeeld over het huwelijk denk. Ik maakte laatst een lijstje wat ik nodig in de ideale man en kom dan op best veel uit wat ik nodig heb.

1. Hij is meer dan mij.
Net als veel vrouwen val ik op mannen die langer zijn. Het liefst veel langer, maar dit is niet alleen wat ik bedoel met meer. Ik wil ook dat hij in dingen meer kan, slimmer is, meer geld heeft etc etc. Ik wil redenen hebben om tegen hem op te kijken.

2. Hij is altijd blij mij te zien.
Hoe hard zijn dag ook geweest is. Of het feit dat hij misschien super moe is, hij moet lachen als hij mij ziet. Ik ben de zon in zijn leven. Daar ben ik dan weer trots op natuurlijk.

3. Hij luistert naar mij
Misschien praat ik soms te veel of gebruik te veel woorden om iets kleins te zeggen en toch luistert de ideale man naar mij. Hij weet hoe belangrijk dat is.4.Hij respecteert mij en mijn mening
Als ik iets zeg luistert hij niet alleen, mijn mening over bijvoorbeeld zijn kleding (ooh en mannen in maatpak zijn zo opwindend) of kapsel neemt hij in overweging. Mijn meningen zijn belangrijk voor hem omdat hij begrijpt dat mijn meningen onderdeel zijn van wie ik ben.

5. Hij is er altijd om te helpen.
Wat er ook gebeurt, wat het ook is dat mij niet lukt, hij is er om mij te helpen. Van mijn bandplakken tot de boodschappen doen, hij steekt zijn handen uit de mouwen als ik dat nodig heb. Maar hij weet ook hoe fijn ik het vind als ik zelfstandig dingen kan doen, dus vaak zal het mij prima lukken alleen. Alleen die ene keer, is het zo fijn als hij er is om te helpen.

6. Hij onthoudt belangrijke datums.
Een man die mijn verjaardag vergeet, dat is een dealbreker,maar hij moet niet alleen mijn verjaardag onthouden ook andere data zijn belangrijk.

7. Hij verrast me.
Het hoeft helemaal niets groots te zijn, maar soms komt hij voor de deur staan ​​met zelfgemaakte roze cupcakes.

8. Hij vindt het leuk dat ik het leuk heb.
Hij heeft interesse in wat ik doe en soms gaat hij mee. Nee hij hoeft niet elke dag op de fiets te stappen om mijn trainingsrondje mee te fietsen en ik vind het zelfs heerlijk om af en toe alleen op vakantie te gaan als hij de vestemming niet aantrekkelijk vind. Maar juist omdat hij wil dat ik het leuk heb laat hij mij alleen gaan en soms gaat hij mee.

9. Hij is trots op me.
Ik ben zijn prinses en zelfs over de kleinste voortgang die ik maakt hij complimenten.

10. Hij beschermt me.
Dat betekent niet dat hij elke andere kerel die tegen me praat, gelijk uitdaagt, maar hij is er toch om mij te beschermen. Hij geeft me tenminste dat veilige gevoel. (toch ook handig als hij dus groter is)

11. Wij tegen de rest
Hij beschermt mij niet alleen, hij geeft mij ook het gevoel dat het ons tegen de rest van de wereld is. Ja hij mag vrienden hebben. En zelfs zouden we kunnen praten over een niet exclusieve, monogame relatie, maar toch geeft hij mij het gevoel dat we samen een team vormen. Omdat het ons tegen wij is is dus ook niet zoals de zwijgzame man in dit gedicht.

Ja, ik wil iemand die mij dit kan geven. Ik vraag me werkelijk af of deze man bestaat of dat ik te veel eisend ben.  Wat denk jij?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: